Tips - Primers

Så primers, är det verkligen nödvändigt? Något jag tidigare funderat över då jag har tyckt det varit bortkastade pengar. Men nu när det kan bli en och en annan utekväll samt långa dagar i skolan och på jobbet, vill man ju verkligen att sminket ska hålla. Så då faller svaret på ja!  
 
Min nyfunna favorit är La Base, och även hydra glow ifrån Lancôme. Funkar perfekt för min hy då jag nu till vintern har normal/lätt (även grovt) torr hud! Används inte dagligen, men som sagt, när det blir långa dagar med skola och jobb är den perfekt att slänga på! Lika så under festmakeupen. Dessa primers har jag fått lov att testa och tänkte därav dela med mig av det som ett tips till er! 
 
1. The Balm-Time Balm - Ger ett silkeslätt resultat. Den skyddar huden dessutom mot fria radikaler och irritationer tack vare vitamin A, C och E. Kostar just nu endast 169kr hos Luxplus.se (länken).
2. Sisley-Instant Perfect - Sisley's instant perfect är skonsam mot huden, suddar ut fina linjer, reducerar glansighet samt är porsammandragande. Den ligger lite högre i pris då den kostar 535kr. Finns hos Eleven.se
3. By Terry-Hyaluronic Hydra Primer - Jämnar ut hudens ton, ger en matt bas och gör huden fyllig och spänstig. Perfekt för dig med en blandad hy! Ligger på 439kr.
4. Lancôme - Le Base Pro - Är en oljefri primer som gör att huder blir mjuk och ser perfekt ut. Den är oerhört dryg och lägger sig som en mjuk hinna på huden samt slätar ut fina linjer. Ligger på 425kr.
P.S måste också tipsa om Le Base Pro Hydra Glow som ger en fantastisk glödande lyster åt huden. Perfekt för festevent!
RSS 2.0